Vaihto / Palautus

Vaihto- ja palautusoikeus
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palautusohjeet
Ennen postitusta lähetä tieto palautuksesta tai vaihdosta sähköpostiin info@minideluxe.fi.
Liitä palautuksen mukaan lappu, jossa lukee asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, tilausnumero ja tilauspäivämäärä. Palautuksen syyn ilmoittaminen on vapaaehtoista, mutta toivomme kuitenkin, että ilmoitat meille syyn. Palautusoikeus koskee alkuperäispakkauksissa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.
Tuotteen vaihtaminen kerran on maksutonta, palautuksesta veloitamme 4 euroa.
Pakkaa tuote hyvin. Käytä palautukseen mukana tullutta postipussia. Palauta tuotteet pakettina postin kautta.
Palautusosoite:
Asiakaspalautus
Mini DeLuxe
Kirkkalantie 11
02660 Espoo
Postikulut vähennetään palautettavasta summasta.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
Palautuksen käsittelyaika
Postilla menee n. 5-10 vrk käsitellä palautus takaisin varastoomme. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan Checkoutin kautta alkuperäiselle maksutavalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.  Mikäli palautusta ei olla käsitelty 2-3 viikossa, voit ottaa meihin yhteyttä tiedustellaksesi pakettisi kohtaloa. 
Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista.
Noutamatta jätetyt tilaukset
Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomat lähetykset palautetaan lähettäjälle, tällöin asiakas maksaa kaikki todelliset toimituskulut ja palautustyöstä aiheutuneet kulut.
Tuotevirheen korjaaminen
Mikäli toimitettu tuote on virheellinen, pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme info@minideluxe.fi. Ensisijaisesti korvaamme virheellisen tuotteen lähettämälle uuden tuotteen, mikäli tuotetta löytyy varastostamme. Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastostamme, eikä asiakas halua odottaa uuden erän saapumista, hyvitämme palauttamalla maksetun summan asiakkaan tilille.
Jos toimitettu tuote on huolellisesta pakkaamisesta huolimatta päässyt vioittumaan kuljetuksen aikana, pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme info@minideluxe.fi. Paketin kunto on hyvä tarkistaa jo noudettaessa postivirkailijan läsnäollessa. 
Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.